torsdag 22 maj 2014

Solsting

Jag gick till provlokalen idag i en kort sommarklänning som passade vädret perfekt. Jag fick hålla i klänningskjolen hela tiden när jag kom ned mot vattnet och jag tänkte något i banorna om hur typiskt det var, men att det ändå skulle vara okej. Det var det inte. Jag hade ett ärende till biblioteket efteråt och jag fick hålla i kjolen hela tiden från det att jag klev ut ur provlokalen för att det blåste så mycket. Så, nu har alltså halva Göteborg sett mina underkläder. Varsågod Göteborg, den bjuder jag på!

Vädret var så fint idag och vindarna som blåste var nästan lika heta som luften förutom nere vid Älvstranden. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag är så glad att jag bor vid Norra Älvstranden där de blåser vindar från havet. Det var nog den enda svalkan i Göteborg idag. Jag satte mig med The Great Gatsby nere vid vattnet. Det var någon gubbe som typ försökte impa på mig, tror jag. Han satte sig vid kanten, en bit framför mig och en stund senare när jag kollar upp från min bok har han tagit av sig tröjan. I och för sig fullt förståeligt p.g.a. värmen, men sedan gick han alldeles strax efter att jag gick. Han var ju harmlös, men sådant är ju alltid omysigt. Men som tur var kunde jag sätta boken rak framför näsan på mig så jag slapp se så mycket av honom, hehe.

Ikväll ska vi äta jordgubbar, som vanligt. Vi har visst råkat dubbelköpa, för vi har handlat vid separata tillfällen idag. Jag sade det inte till Gustaf för då kan jag äta upp de jag köpte själv! ;) Jag skojade bara. Nu blir det dock lasagne först! Maten är klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar