onsdag 2 april 2014

Bryderier

Idag har jag sökt efter en födelsedagspresent åt Gustaf. Jag hittade inget som jag köpte. Senare mötte han mig på stan och då fick jag veta lite mer vad han ville ha, så jag har några idéer i alla fall. Han har längtat efter sin födelsedag detta år, så jag tror att han börjat ta efter mig. Förhoppningsvis stannar det där. Skojade bara. ;)

Jag hade världens otur när jag skulle ut idag, för det var soligt och fint på förmiddagen så jag gjorde mig i ordning för att gå ut i det fina vädret, men strax innan jag skulle gå försvann solen och lite vårkyla uppstod. Jaja, sommaren är väl inte här riktigt än då. Jag ska ändå köpa massa god glass från generösa Pressbyrån, som har halva priset på all glass denna vecka. Min studentplånbok spinner i väskan.

Ikväll ska jag klippa luggen hos Josè, så jag vet att det kommer att bli snyggt. Jag vill se bra ut inför min intervju om ett par veckor. Jag sitter redan nu och funderar på vad jag ska ha på mig och vad jag ska säga för att göra ett så gott intryck som möjligt. Färgen röd gör att man anses vara bättre, snyggare och mer framgångsrik enligt vissa studier. Men jag kanske borde satsa på blå, ärlighetens färg, eller vit, oskuldsfullhetens färg? Jag passar ju inte ens i helröda kläder, röda läppar är mer min grej. Ändå har jag på mig min röda tröja idag... Nu ska jag sluta prata om färger, det är bara det att jag verkligen vill ha det här jobbet!

1 kommentar:

  1. Eller lila - andlighetens färg. Det berättade prästen Helen Lindbäck att det var på en gudstjänst en gång :)

    SvaraRadera