lördag 1 november 2014

Missa inte

Det finns de gånger då jag är riktigt seg med att sätta igång och göra något jag länge velat. Till exempel kollade jag idag äntligen upp klädbibliotekets öppettider och tänkte att jag ska minsann prova på det där nu, bara för att se att de för två månader sedan lagt ned sin verksamhet och haft värsta utförsäljningen. Jaha... Det var det. Men en sak jag också länge tänkt på att göra är att kolla in DN-krönikören Hanna Hellquists texter på nätet. Där finns de ju alla samlade i en lista, så enkelt, så lättillgängligt.

Jag läste den senaste krönikan om hur ensamheten kunde kännas just så ensam. Den var som vanligt bra. Hon skriver om så många olika ämnen, den röda tråden är istället hennes synvinkel på saker och ting. Ni bör kolla in henne! Nu ska jag gå vidare till att kolla på Would I lie to you? med min käre Gustaf.

1 kommentar:

  1. Jag lyssnar nästan varje morgon på Hanna Hellquist då hon gör morgonpasset i P3. Hon är verkligen ett original. Det finns många som säger att hon gör till sig i radio och att dom stör sig på det men jag tror verkligen att hon bara är så där obrytt äkta.

    SvaraRadera