fredag 13 januari 2017

Övernaturligt

Idag är det fredag den trettonde. Eftersom att det är en dag som förknippas med det övernaturliga. Vissa anser det vara en otursdag eller tvärtom - en turdag. Därför tänkte jag ge er ett tips som passar för båda. Ni har tur som får detta bra tips, men när ni sitter rädda i mörkret kanske ni tycker att ni har haft otur...

För ett par dagar sedan upptäckte jag Buzzfeed Unsolved. De har underhållande videor, en del handlar om olösta mysterium, en del om olösta mord och i en lite längre video får vi besöka tre hemsökta platser tillsammans med "programledarna". Det är två killar, i de första videorna är det Ryan och Brent, men senare är det Ryan och Shane. Ryan och Shane är roligare tillsammans än det tidigare nämnda.

De två bästa videorna är:

The Chilling Excorcism of Annaliese Michel

- Programledarna tar upp ett fall av en excorcism. Det är coolt att höra om, men det som är läskigt är ljudinspelningarna. Vare sig man tror på att folk kan besittas av spöken eller demoner så tycker man nog att de är läskiga!

och

3 Horrifying Cases of Ghosts and Demons

-Gällande denna video är sista halvan, som handlar om the Sallie House, den bästa delen. Om man ser början och sedan spolar fram till den delen har man inte missat så mycket, tycker jag.

Vill man inte se något läskigt kan man alltid se deras andra videor om olösta brott. Jag tycker att den om the Zodiac Killer var intressant. Gå och se dem på youtube, jag länkar inte för jag tycker att det blir plottrigt med för många videoklipp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar