söndag 22 januari 2017

Livspusslet

Det kan ibland kännas som att allting går fel när man försöker få saker att gå rätt. Jag har en restuppgift som jag tänkte göra idag så att jag åtminstone skulle få vara ledig igår. Jag var säker på att jag hade materialet för mina studier i ett skåp här hemma, men det visar sig att de inte är där. Jag måste ha slängt dem eller tagit dem till förrådet. Jag kan hitta en del av det jag behöver online, men saknar en betydande del. Antingen kan jag gå ned och gräva ännu djupare i kartongen med gamla skolpapper än vad jag gjorde tidigare idag eller så kan jag maila det till läraren och be om att få materialet via mail om så är möjligt. Hur som helt är det bara jobbigt och väldigt typiskt att det skulle hända.

Tacka vet ja' pussel! Igår köpte jag ett 500-bitars- och ett 1000-bitarspussel. Jag byggde 500-bitarspusslet igår och sparar 1000-bitarspusslet tills på tisdag. Jag är ledig på onsdagen så jag planerar att lägga pusslet på de två dagarna. Pussel är typ det enda jag har kvar som kan få mig att verkligen koppla bort alla tankar och fokusera på en enda grej.

Nu ska jag gå och göra någonting annat. Jag får väl helt enkelt maila läraren så att jag får en chans att göra klart arbetet, jag kunde i alla fall göra halva idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar