fredag 26 februari 2016

Skitdag

Idag har varit en riktigt skitdag rakt igenom! Den började med att jag väcktes från en intressant dröm som dessutom var underbar eftersom att Muffin levde i den. Det var en mycket abrupt väckning från väckarklockan som ringde för att det var dags att kliva upp för att tvätta. Jag klev upp och gick ned med en överfylld tvättkorg till källaren och upptäckte att det hade varit en översvämning innan för golvet var delvis täckt med vatten. Det var ju bara att sortera all djävla tvätt i flera högar för just idag skulle sängkläderna och handdukarna tvättas samt Gustafs jacka och filtarna, utöver den vanliga tvätten, sedan fick jag städa upp efter mina grannar - igen. När jag kom upp hann jag bara äta frukost innan jag skulle ned igen och så pågick det ända fram till 12 då tvättiden var slut. Jag hade tänkt läsa en massa innan lektionen men det var ju bara att duscha och stressa ihop grejerna och dra.

Väl på bussen kom jag ihåg att vi hade en seminarieuppgift tills idag som jag helt och hållet glömt bort att göra. När jag ska kliva av bussen vid uni så slog jag dessutom i huvudet i taket på bussen då jag satt vid en upphöjning. Jag hade blivit lite sen och stressade uppför backen. När jag, stressad och andfådd kom fram till salsdörren så är den låst. Jag knackade försiktigt en gång och sedan ordentligt men ingen öppnade. En lärare som jag kände igen gick förbi och jag tänkte fråga om hon kunde låsa upp dörren och se efter om någon var där, men allt jag fick ur mig var ett famlande "Ööh, jo, jag undrade... Salen, vet du... ööh..." Och hon ba "Jag vet ingenting om den." (Inte elakt, jag fick typ mer "stop wasting my time"-vibbar) Så jag tackade och kollade på lärplattformen och där ser jag att det står att seminariet är inställt. Jag tänkte passa på att köpa en mascara på Åhléns, men såg att just den sorten jag brukar köpa var helt slut!

När jag skulle börja ta itu med en del saker jag behövde få gjort på kvällen så strulade internet jättemycket, men som tur var kunde jag använda mobilen. Jag började med seminarieuppgiften, men upptäckte precis när jag hade skickat in den att den skulle inte göras förrän nästa vecka och att dagens seminarieuppgift var svårare och dessutom betygsätts den! Det var ju bara att sätta igång med den också.

Det är en massa annan småskit också som hänt men som jag inte minns nu. I slutändan gick det ju bra och jag fick mina seminarieuppgifter gjorda, vilket är det viktigaste! I helgen kan jag alltså ta det lugnt och läsa i lugn och ro och kolla lite Once upon a time.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar