måndag 20 februari 2012

Mycket gjort, lite som sägs

Nu har helgen gått! Och hela måndagen med för den delen, men då den har spenderats inne på mitt rum hela dagen räknar jag det som ett tidshopp mellan söndagen och tisdagen snarare än som en dag. Jag har haft en mycket bra helg! Vårsalongen med Gustaf i fredags (vilket jag har berättat om), skratta åt Melodifestivalen (i synnerhet åt Björn Ranelids så kallade musikstycke. Jag benämner det som "skämt" för det mesta) och göra massor med saker igår! Lå mig berätta lite mer detaljerat tills ni somnar av uttåkning...

I lördags gick jag på en promenad här i Jakobsberg. Det var ju trevligt att vara ute en stund när vädret faktiskt var fint och inte snöblandat regn och blåst som det skulle bli på kvällen... Men det var så himla tråkigt. Jag visste inte vars jag skulle gå och vintertid är inte riktigt den bästa årstiden att lära sig stigar och gångar precis. På kvällen for jag till Gustaf och genomled oväder. Nä, det var inte en så stor uppoffring. Inte med tanke på vad mitt mål var! Det värsta var när jag satt och wordfeudade på stationen och trodde att tåget jag hörde komma in till perrongen var tåget som skulle åt motsatta hållet... När jag ställer mig upp och ser att klockan är prick på avgångstid får jag panik och springer ut ur dörrarna för att se tåget åka iväg. Det var ett korttåg, så jag såg det aldrig när det stod utanför heller. Då kände jag mig låg, men jag tog bara bussen istället och kom i tid till början av Melodifestivalen. Jag tyckte som vanligt att alla låtar sög. Den bästa var väl "EMD-Matte" som en viss herre tyckte att hans artistnamn skulle vara och Andreas Johnson. Men de var inte heller min grej riktigt.

På söndagen följde jag med Gustaf och hans mamma till hans ridlektion. Det var roligt att se. En person råkade riva hindret med sin egen fot, annars var hoppet bra. =P Those kind of things amuse me. You did everything well... except for the part where you tore down the obstacle with your own foot! Efteråt hälsade vi på hans mormor och morfar. Vi gick ut med deras jättegulliga hund! Senare for vi till en av hans systrar, vilket var trevligt. Jag fick träffa alla hans syskon då. =) Vi for därefter hem till honom för att göra oss i ordning inför vår Olof Palme-pjäs. Den var bra, men inte alls som jag förväntat mig! Men å andra sidan var det stadsteatern, inte Dramaten. Jag menar, det finns en anledning till att Dramaten står bakom Doktor Glas, medan Stadsteatern framför sin tolkning av Gregorius. Nej, skämt åsido. Pjäsen var ju bra!

Det här var min helg i "korthet"! Det var allt från mig för denna gång! Hejdå!

2 kommentarer:

  1. Jag såg gladiatorerna istället för melodifestivalen. :) Det var en som hette Petra med, jag gillade inte henne. Hon var 45 år och betedde sig som en femåring. Nä, fy för henne.

    SvaraRadera
  2. Vad handlade pjäsen om? Var det om tiden som statsminister eller var det om hans privatliv eller vad?

    Fattar inte hur Björn Ranelid kunde gå vidare. Var väl massa fjortisar som tyckte att dom var roliga när dom tokringde in en miljard gånger samtidigt som dom satt och fnittrade och kladdade med sina ostbågefingrar på värdinnans föräldrars vita 20000-kronorssoffa.

    SvaraRadera