måndag 4 mars 2019

Nashville

Ifall ni har missat det så finns det en väldigt bra serie som heter Nashville. Den finns på Viaplay, bara så ni vet var den finns. Jag rekommenderar den verkligen, jag tycker att det är en av de bästa serierna från den här sidan 2010-talet, antagligen på min topp 10-lista över bästa serier alla tider också när jag tänker efter. Den utspelar sig i Nashville och handlar om några countrystjärnor och deras dramatiska liv, men även om några countryartister som vill bli stora artister.

Det som är bra är ju att säsong 1 kom ut för 6 år sedan, så det finns redan flera säsonger som man kan sträcktitta på. Jag vet inte vad som är bäst med serien, om det är handlingen eller låtarna. Nedan har jag bäddat in en video från youtube, vilket känns som en evighet sedan jag gjorde sist. Det är en låt som Hayden Panettieres karaktär, Juliette, sjunger. Den heter Don't Put Dirt On My Grave Just Yet.



Jättebra låt! Nedan listar jag mina favoritlåtar från Nashville:

Don't Put Dirt On My Grave Just Yet
Black Roses
The Wrong Song
Trouble Is
If I Didn't Know Better

Jag skriver inte ut vem som sjunger vilken, för man kan bara söka på Nashville och titeln så har man inga problem att hitta låten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar