måndag 2 juni 2014

Days of past future

Vi är redan inne i Juni, som en vän påpekade för mig idag. Det var en vecka sedan min födelsedag och jag har hunnit med en del sedan dess. Jag har hunnit skriva psykologiprov, inse att jag inte lär klara språkvetenskapen, se West Pride och framför allt - jag har hunnit se X-Men: Days of Future Past. Den var skitbra! Jag hade höga förväntningar, men denna överskred dem. Det är värt att se den på bio, för er som vill se den men tänker vänta på DVD:n. Mer säger jag inte, ty jag vill inte råka ge någon spoiler. Nu vill jag se Maleficent och Miss Violence. Draktränaren 2 kommer ju inte förrän i juli.

West Pride var inte så jättestort, kanske mest för att jag sett pridefestivaltåget i Stockholm och jämför med den. Men jag förväntade mig inte så mycket. Däremot väntade vi i 1½ timme på att tåget skulle börja, men det gjorde det ju aldrig för när vi kollade tiderna på internet kollade vi fel tider hela tiden. Så vi gick in på Burger king för att beställa lunch och precis när vi kommer ut igen går de första i paraden förbi - och regnet börjar falla. Men det var bara duggregn, men det var en passande symbol för hur struligt det blev. Vi som bara ville titta på prideparaden.

När vi kom hem sov jag i tre timmar, därav min pigghet nu på kvällen. Jag drömde att jag spelade The Sims och att jag inte ville göra fusket som gav mig en massa pengar. Så mina simmar hade bara råd med en säng, som jag var tvungen att sälja när de skulle laga mat så att jag skulle ha råd med en spis. Konstigt. Jag ska varva ned med The Great Gatsby nu. Stackars Gustaf. Det är inte lätt att sova i en etta när ens partner är pigg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar