torsdag 18 april 2013

Inlärning/mos i skallen

Just nu är jag slutkörd efter mina inlärningspass på frescati. Inte för att de har varit hårda mot mig eller så, helt enkelt för att jag har fått på tok för lite sömn. Jag klev upp fem i morse för att jag skulle hjälpa till att öppna hallen och var supertrött efter en lång dag av både skola och jobb dagen innan. Tänk er då att kliva upp klockan fem på morgonen. Inte så kul, nej. De är riktigt snälla där och de är riktigt bra på att lära ut. Jag tycker de verkligen är pedagogiska, man känner verkligen att de är måna om att man ska våga fråga och inte känna jättestor press på att klara allt perfekt första gången.

Efter mitt avslutade inlärningspass mötte jag Gustaf, hans mamma och hans kusin på stan. Vi gick omkring en stund, besökte bland annat en koreansk butik och fikade på Vete-katten (som hade gott om tomma platser för första gången någonsin). Efter det for vi hem till honom och jag passade på att sova en stund (det är den energin jag går på just nu). Det var roligt att de hade besök av hans kusin, när man inte träffar sin egen släkt så ofta är det kul att kunna prata lite med Gustafs. Jag var dock inte på det bästa humöret idag kan tilläggas. Jag tycker inte någon kan klandra mig för det. Sleep deprived me, will never stop being grumpy me. ;)

Jag ska lägga mig om inte alltför länge, jag ville bara he in lite nya låtar på mobilen och skriva av mig lite här på bloggen.

"Att lära sig är inte en barnlek; vi kan inte lära oss utan smärta."
- Aristoteles

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar