söndag 21 april 2013

Hysteri

Kulturnatten var ett misslyckande.
Gustaf vann KM.
Hundratals tjejer står utanför Grand Hotel och inväntar Justin Biebers ankomst imorgon. Tydligen tror de inte på att han inte är där ännu.

Ok, fördjupning. Jag skulle gå på en del grejer på kulturnatten igår men insåg att det var lönlöst. Typ allt var fullbokat och kön till slottet var ca. 300(!) meter lång. Det var sjukt många som ville gå på allt. Vi såg att det fanns goda chanser att komma in på Nobelmuséet i alla fall, av förklarliga skäl visade det sig. Utställningen var inte så bra, så vi drog ganska snabbt. Jag är dock ägare av penna som  doppas i bläck, inkl. bläck, efter en tur i presentshopen. Jag älskar presentshopar, där finns nästan alltid något man vill ha.

Gustaf vann klubbmästerskapet i hoppning idag. Han är bäst. Jag är sämst för jag missade det, men det flyttades bakåt en timme så jag hann inte dit. Vi firade med en burgare på favorithaket, Beefeater Inn. Enkelt, men härlig stämning. Jag såg en från Parlamentet där idag.

Justin Bieber har jag ingen vidare fördjupning på annat än att 6 stycken hade svimmat av nervositet. De får ju skärpa sig! Jag fattar om de vill vänta utanför hotellet och så, men att skrika så fort en bil rullar in för att det kan vara Justin Bieber känns lite väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar