måndag 25 november 2013

Sena kvällars början

Jag kom precis tillbaka från Bio Aftonstjärnan. Skönt att ha bion så nära där man bor, tio meter är nog långt för en frusen stackare som jag. Jag och Gustaf såg Ginger och Rosa. Jag tyckte att den var bra, om än saker inte riktigt resulterade i hur jag tyckte de borde.

Imorgon och på onsdag ska Ronja vara hos oss till sena kvällen. Jag får lite extra betalt för det, vilket är skönt med tanke på att jag är rätt underbetald om man kollar på timlönen. Men så är det. Jag hade helst haft ett jobb liknande det på Frescatihallen, för där trivdes jag med jobbet och hur passen var ordnade. Lönen var helt okej och förmånerna var bra. Jag skulle aldrig kunna återgå till ett lika Retail academics-stressigt jobb efter att jag haft ett så bra ett.

Nu ska jag bara bestämma mig för att se Work of art eller Breaking Bad. Jag tror det blir både och. Jag kan verkligen rekommendera Work of art, som går på SVT. Säsongen är typ slut, men håll utkik efter den i framtiden. Den är som Project Runway fast med konst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar