söndag 9 mars 2014

Norbottensnatt

Plumsar genom snön när skaren inte bär. Ett djur i sitt rätta element. Månen täckt av trädgrenarna; den beckmörka skogen. En rörelse bakom, en skugga mot snön. Tystnad, inte ett ljud. Vi går hem.

1 kommentar:

  1. Jag är en hemsk människa. Allvarligt talat. Vill hemskt gärna prata med dig men är typ hur upptagen som helst (varför kommer jag på nya projekt att ge mig in i hela tiden?? varför gör jag inte mitt skolarbete annat än i sista sekund?? varför får jag fler och fler vänner hela tiden som jag tycker om att spendera tid med [vars kommer de ifrån? :O]??).
    Jag typ sönderstressar mig själv, men det är lugnt, förr eller senare ska jag välja att sluta göra det.

    Vet inte om jag sade det men jag SKA PÅ FUCKNING UTBYTE TILL NEDERLÄNDERNA NÄSTA ÅR!! Du är varmt välkommen att hälsa på. Det är ju ändå inte såå långt ;)

    Jag är också inte särskilt blogglojal, jag har startat ännu en ny (jag vet inte vad som hände..) Den heter http://sett.com/confusedmind . Passande som fan. Vi ser hur länge jag stannar där, har lyckats skriva inlägg tre dagar i rad iaf ^^

    Jag är i medlidandesorg över din stackars lugg, tur att det gick att lösa någorlunda bra iaf (hade en frisör förra året som förstörde hela mitt hår, numera rör ingen mitt hår förutom jag!)

    I shall call you I promise!

    SvaraRadera