onsdag 26 december 2012

Sista dagen i Sikfors

Idag ska jag hälsa på mormor och morfar. Det ska bli kul för jag har inte fått träffa dem på jättelänge. Jag brukar hälsa på dem åtminstone en gång medan jag är här, men senast jag var här var de i Cypern på deras årliga resa dit. De lyxar till det om vintern och åker iväg till Cypern i några veckor, men nu är de hemma igen. =)

Just nu är Theo här och tittar på Scooby Doo. Han kom in till mitt rum när jag låg och läste och då frågade han vad jag gjorde. "Jag läser", svarade jag. "Den är jättebra!" tillade jag och höll upp boken. Då fick jag svaret: "Jaja, jag vet. Jag vet det." Jag har ingen aning om vars han fått det ifrån, men han är så söt när han säger det. När jag påpekade för honom att han var söt vid ett senare tillfälle sade han återigen: "Jag vet det!" Han är härlig!

Imorgon åker jag hem till Stockholm. Jag åker 08.05 från Piteå och är framme i Stockholm 21.05. Jag ser verkligen inte fram emot det. Jag hade mycket hellre åkt tidigare bara för att slippa åka i 13 timmar, men det gick ingen tidigare anslutande buss till Stockholm om jag skulle ta den tidigare bussen från Piteå. Det suger! Jag har Buffy och böcker i alla fall och Gustaf kan ju räkna med att bli bomarderad med telefonsamtal!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar