måndag 6 november 2017

Tre goda ting

De dagar jag tycker att jag har fått mycket gjort är de då jag bäst lyckas distrahera mig från dekadensen, men ärligt talat är den ständigt närvarande. I veckan är det Gadden i alla fall, så då får jag komma mig ut lite och ska se vilka företag som kommer till mässan i år. I år ska jag även försöka ta reda på lite mer om masterutbildningarna, jag tror de brukar ha representanter där.

Jag har ännu fler saker att se fram emot den här veckan. Taylors nya skiva släpps på fredag. Det har jag sett fram emot sedan augusti, då vi fick veta att den var på g. Jag hoppas att låtarna som ännu inte släppts är bättre än de som redan släppts. Gorgeous är bäst av dem. Look What You Made Me Do och Call It What You Want är bra, men kommer inte upp i samma nivå som tidigare riktigt. CIWYW är ändå den bättre av de två. Jag gillar inte Ready For It och Taylors white girl rap, den är lite pinsam. Dock gillar jag refrängen. Om någon bryr sig.

Förutom detta har jag även Riverdale att se fram emot varje vecka. Den serien gav mig liv igen. Jag menar det. Jag kommer säkert göra ett Riverdale-inlägg bara för att jag gillar den serien så mycket.


Gadden
Bildresultat för gadden 2017

Omslaget till Reputation, Inte min favorit, men det är innehållet som räknas.


Riverdale


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar