lördag 8 september 2012

Återgå

Nu har jag börjat på skrivarlinjen och det känns bra! Till en början fick jag lite ångest och tänkte att det var lite lekskoleaktigt, men nu känns det okej igen. Det är väl bara första veckan som är så där "lekig". Jag läser även baltisk realia på universitetet. Det är vad jag håller på med just nu. Skrivarlinjen är jätterolig och jag känner att övningarna vi hade i veckan var givande till skillnad från första veckans genomgång om vad som är en liknelse och vad som är en metafor. Way over that!

Jag och Gustaf bokade biljetter till Norrbotten idag. Vi ska åka upp mellan den 21:a och den 25:te denna månad. Det ska bli roligt för jag saknar mina brorsbarn jättemycket! Mitt tredje brorsbarn blir en pojke har jag fått veta, men han kommer inte ännu. =)

Just nu sitter jag här med Gustaf. Han kollar mobilen - som vanligt. Han hävdar att han inte gör det något ofta, men så fort han får chansen tar han upp den för att kolla de senaste uppdateringarna. Nu är han officiellt avslöjad! Men han är söt så han kommer undan med det!

Nu ska jag återgå till min Gustaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar