tisdag 10 april 2012

There's nothing else better to do anyway

"Vad falls?!" tänker ni. "Marika bloggar?" Ja, jag bloggar av den anledning att jag råkar befinna mig på universitetet utan att ha något att göra. Jag trodde att jag hade lektioner idag, men det visade sig att jag inte en endaste! Skitjobbigt! Jag har i a.f. fått spendera den med min älskade Gustaf och det var ju tur att inte hela dagen gick till spillo p.g.a. detta.

Det var fantastiskt bra ute vid stugan i påsk. Jag längtar bort från denna stad nu, jag blir leds på sådana här ställen fortare än vad de flesta andra blir. Stockholm är extremt, jag är mätt. Men det betyder inte att jag inte kan komma tillbaka. Jag vill utomlands nu, men först blir det Borås för att utbilda mig. Jag upptäckte det när jag for ut till skärgården och allt var lugnt. Visst, det fanns saker att göra, men inte på samma sätt. Det var inte: flänga sig hit och sen dit och sedan överallt annars, sedan en timma hem... Ja, ni fattar.

Jag har även hunnit få ytterligare bekräftelse på att jag egentligen är en gammal tant: Mina höfter tar stryk i nedförsbackar. Aha! Det är nu alltså hörseln, knäna, axlarna, armbågarna och höfterna som känner sig gamla och som vill vila. Men det får de inte. Asfalt och dåliga skor=dålig kombination. Jag får väl skylla mig själv. Men det finns inga skor med normalt utseende och som är sköna. And I don't wanna wear trainers! Punkt slut.

Imorgon blir det stuvade makaroner och fransk film på Bio Rio.

2 kommentarer:

  1. Ja, men du är ju snart 20. ;)Jag brukar också känna mig gammal. Speciellt dagen efter att jag fyllt år då jag fick ett brev från pensionsmyndigheten. Då kändes det nästan som att jag låg för döden. De hade väl kunnat vänta någon vecka innan de skickade ut det?

    SvaraRadera