onsdag 4 december 2019

Tomten

Inte bara hela November har hunnit gå sedan jag skrev sist, utan också första advent. Vi gjorde det lite adventsfint här hemma dagen innan och julstämningen har infallit litegrand. Jag blev paff när jag drog isär gardinerna och upptäckte att det hade snöat under natten sista dagen på folkhögskolan. Det gjorde att jag fick lite julkänsla, men lite har den avtagit eftersom snön försvann, trots adventspyntet. Jag gick bredvid kyrkvärden för första gången i fredags. Första advent markerar ju ett nytt år i kyrkan, så det var lite extra speciellt på den mässan med körer som sjöng och allt. Det kändes också lite juligt med körsång i advent.

Jag har skrivit önskelista till tomten (läs: Gustaf) och själv vet jag rätt bra vad jag ska köpa till honom. Jag hoppas att han blir glad. Jag är så dålig på att köpa presenter känns det som. Ibland blir det en hit, ibland inte. Det går liksom inte att sia om det, utan det blir som det blir. Jag är ganska enkel att köpa presenter till, jag blir glad för det mesta och vet man inte vad man ska köpa till mig kan man alltid slå till på: 1. en bok, eller 2. någonting med Harry Potter. Det slår aldrig fel! Annars får man jättegärna köpa en liten kattunge till mig, inga problem. Jag kan skicka några länkar till och med.

Nu inser jag att klockan nästan är ett, så nu ska jag sova så att inte endast tomten och jag är vakna. Det räcker med att han är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar